Ons Verhaal

 

De stroom (stream) van het leven is soms kabbelend maar vooral continu bewegend. Soms vind je het leuk wat je erin ziet, soms niet. En als je naar een ander deel van de stroom gaat, zal je iets heel anders zien - het hangt af van je standpunt en wat je zoekt.

Dat is kenmerkend voor hoe wij, John en Corine, in het leven staan. Altijd op zoek naar andere perspectieven, pragmatisch maar vooral altijd in beweging en in relatie tot de Ander.

Toen wij in 2018 de Voile van Saint Tropez bezochten, waren we geraakt door de schoonheid van de boten. De zon scheen op ons gezicht, de zee stralend blauw. De sfeer op het event was ontspannen en sportief.

En daar in een hoek van een grote tent zagen we tientallen mensen schoenen uittrekken en loafers aantrekken. We liepen erop af, gingen kijken. Wat maakt het dat het hier zo druk is. Ook wij trokken onze schoenen uit en verruilde ze voor LE DD loafers. John was direct enthousiast: ‘Dit is comfort, dit is duurzaam; dit is een heel interessant product.’

Een paar maanden liepen wij thuis op de loafers om te ontdekken wat voor product het was, hoe anderen reageerden en toen een half jaar later, hebben we de stap gezet: STREAMS zag het leven.

Nog steeds een uit de hand gelopen hobby, maar wel een hobby waar we inmiddels heel veel mensen blij mee hebben mogen maken en waar we zelf ook elke dag plezier aan beleven.